gallery/knipoog-kat
gallery/wpdb039e8c_06
gallery/wp26e4735a_06
gallery/wpf04022c5_06
gallery/wpb0cebbee_06
gallery/prinses astrida del gato1

Prinses Astrida Del Gato

Hallo allemaal,
 
Als eerste wil ik zeggen dat het niet zo bijzonder is om een prinses te zijn. Voor mij zijn er al tal van vrouwelijke hoogheden geweest. Wel vind ik het bijzonder en een eer om bij onze vereniging als vrouwelijk hoogheid voorop te mogen lopen. 
Ik – Astrid, een echte Helmondse – ben getrouwd met een lieve man en heb twee schatten van dochters van bijna 20 jaar. Onze hond Diesel maakt ook deel uit van ons gezin, niet te vergeten. Het carnavalsleven zit er bij mij al in sinds mijn jongere jeugdjaren. Ik ben vroeger begonnen als dansmarietje bij carnavalsvereniging De Butskoppen, waar de kriebels begonnen zijn en altijd zijn gebleven.
Eerst vierden we carnaval met vrienden en vriendinnen. Dat geef je over aan je gezin en het is dan ook zeer mooi meegenomen dat man en kinderen dat ook leuk vinden. We zijn dus carnavalsvierders in hart en nieren. Daarom is het ook zo mooi dat één van mijn dochters mee danst als dansmarieke (Donderstraaltje) in onze vereniging. Zij was er eerder bij dan mijn man en ik en wij konden niet achterblijven natuurlijk. Veel te gezellig! Mijn man is lid van de Raad van Elf geworden en ik ging mee als fanatieke aanhang. 
In het dagelijks leven, als ik mijn scepter en prinsenketting niet draag, ben ik een gewone huisvrouw die zorgt voor ons gezinnetje. Ook ben ik met veel plezier werkzaam bij de Wellness van City Resort in Helmond. Hobby's heb ik niet zo veel. Fröbelen en mijn huisje gezellig maken doe ik graag.
Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik een feestneus ben en niet van de dansvloer weg ben te slaan. Carnaval is nog niet eens begonnen en ik heb nu al een hele leuke tijd achter de rug. Ik had dit voor geen goud willen missen en het zal altijd in mijn herinnering blijven. We krijgen alleen maar positieve reacties van onze bevriende verenigingen. Over het feit dat we een vrouwelijke hoogheid hebben, maar ook over de kleding. Die hebben we te danken aan Magda die maandenlang samen met ons heeft gefröbeld en het mogelijk heeft gemaakt dat wij er nu zo prachtig uit zien. De complimenten die we krijgen zijn natuurlijk heel fijn om te horen als prinses.
Rest mij om al onze heren van de Raad van Elf, de Grootvorst, de Vorst, de prinsencommissie, de dames van, de dansmarietjes en de trouwe aanhang hartelijk te bedanken. Ik word op handen gedragen, dat voelt heel bijzonder. Ik draag iedereen een warm hart toe. We kunnen trots zijn, ik ben trots op jullie allemaal. Dank je wel Kattendonders voor dit geweldig eerste lustrum!!!
Voor iedereen die dit leest een dondersgoed carnaval en kom gerust eens een kijkje nemen in onze residentie bij KSH Phileutonia.
 
XXX Prinses Astrid del Gato